Se laumanlisäyskuume iski taas. Pitäis äiti saada vaan ylipuhuttua. Ja mummilta pyytää sponssausta :) Jos nyt jonkunnäköistä uutta possua taloon tulee, niin varmaankin uroksia jälleen. Nuori poikamarsu/marsuja. Tyttöjä en voi ottaa, ne pitäisi sitten olla eri aitauksessa, eikä millään pikkuhuoneeni tila riittäis. Toisaalta olis tosi kiva saada kokemusta naaraistakin, meillä on aina vaan ollut poikia.

Lattialla Hermanni ja Bensku oli hetken kahdestaan, kävin hakemassa alakerrasta ruokaa. No, siinä ajassa sitte pojat oli ehtiny jo tapella. Hermannilla on nyt huulessa pieni haava, mutta näyttää parantuvan. Ja siitä Hermannin turvonneesta varpaasta, näyttää paranevan piakkoin sekin. Turvotus ja punoitus on laskenut ja kynsi ei enään heilu niin paljoa.

Varattiin eläinlääkäriin Koira-Kissa klinikalle aika molemmille possuille. Hermannin hengityksen takia lähinnä, mutta Benskukin tarkistetaan samalla. Molemmat marsut on nyt alkaneet rapsutella tuolla uudessa häkissä normaalista enemmän. Katsotaan, jos ell löytäis jotain turkeista.