Kirjottelempa nyt taas vaihteeksi tänne. Bomberia oli tossa viikko sitte vielä kauhea ikävä. Nyt on onneks ikävä laantunut, ja tiedän, et pojulla on hyvä olla. No, mutta siirrytääs iloisempiin uutisiin.

Saatiin marsuille vihdoin, kauan himottu taikishäkki! Järjestys on muuttunut jo muutaman kerran, rakastan niitä. Juuri sen takia, koska nehän ovat TAIKAkuutioita. Niistä voi rakentaa melkein mitä vaan, vain mielikuvitus on rajana. Ja marsutkin tykäävät.


Hermanni on luultavasti lyönyt varpaansa jonnekkin, varvas on turvonnut melkein kaksinkertaiseksi, ja kynsi heiluu. Täytyy nyt vielä vähän aikaa katsoa, jospa se siitä paranisi itsestään. Varataan tässä piakkoin Hermannille aika lekurille hengityksen vuoksi. Hengitys on välillä raskasta, ja kuikutus joskus äänetöntä. Samalla eläinlääkäri vois tarkastaa Benskun.

Benskulla on alkanut nyt laihiskuuri, pappa on päässyt pyöristymään vähän liikaakin. Oon lisännyt jalottelua, ja vähentänyt herkkuja. Ruokavalion muodostaa nyt siis vain kevyet tuoreruoat, pelletit, heinä ja vesi. (+ tietenkin C). Pois jätin siis siemensekoitukset, omenan, ja tietysti muut rasvaiset esim. pähkinän.


Possut saavat nyt pärjätä 4 päivää ilman Juttaa äitin kanssa, olen isän luona, nyt kun lomakin on.

Ja myöhästynyttä ystävänpäivää kaikille<3