Dodii, alotimpa mäkin oman blogin. Tänne kirjoittelen marsujeni kuulumisia.
Voisimpa esitellä possut tässä nyt alkuun.

BENJAMIN  eli Bensku

Ikä: Täyttää huhtikuussa 3.
s.p: Uros.
Väri: Väristä en ole ihan satavarma, mut kyllä se melko paljon muistuttaa P.E. goldenia.
Rotu: Englannincrest.
Muuta Benjaminista: Bensku on suht rauhallinen ja tyyni poju. Rakastaa ruokaa, ja on todella ihmisystävällinen, ei ole koskaan puraissut, mutta jos Benskua pidetään sille epämiellyttävässä asennossa, kuten selällään, saattaa se vähän näykkäistä sormea.
Historiaa: Benjamin oli meidän kolmas marsumme, ja ensimmäinen omani. Bensku ostettiin muistaakseni jostain lemmikkiliikkeestä Varissuolta, 05, ja asui yksin Hermannin ja Bomberin tuloon saakka.

ANIARA'S HERMANNI

Ikä: n. 8kk
s.p: Uros.
Väri: White/black roan, vasemman silmän ympärillä hieman vaaleanruskeaa.
(+ ihanan söpöt, eriväriset korvat!)
Rotu: Teddy
Muuta Hermannista: Hermanni on todella seurallinen marsu, tosin sylissä vähän hämmentynyt ja hiljainen. Hermanni ilmoittaa ruokahalusta kovalla kuikutuksella, ja lopettaa vasta, kun saa haluamansa. Hermanni saa hyppyriehuspurtteja aika usein, ja se rakastaa tutkiskella uusia virikkeitä. Tykkää komennella Benskua.

ANIARA'S BOMBER

Ikä: n.8kk
s.p: Uros
Väri Golden argente
Rotu: Sileäkarvainen nonself
Muuta Bomberista: Bomber on elämänriemuinen pikku viipeltäjä. Tulee paremmin kuin hyvin toimeen Hermannin kanssa, ovat ihan paita ja peppu.

Hermannin ja Bomberin historiaa:

Käytiin äitin kanssa Paimion lemmikkiliikkeessä ostamassa koiralle ruokaa ja leluja. Ostosten jälkeen kävimme huvikseen katselemassa myynnissä olevia kaneja ja jyrsijöitä. Näimme syötävän suloiset marsupojut käytävän perällä, ja ihastelimme niitä. Eläinkauppias kyseli, haluaisimmeko pitää niitä sylissä. Siinä sitten syleiltiin marsuvauvoja, ja kuiskasin äitille hiljaa: "Mitä jos meille tulis tämmösiä palleroita Benskun seuraks?"
Olin ihan innoissani ja meidän oli pakko antaa näille palleroille koti. Lopulta tulimme kotiin kahden sulosen possun kanssa. Häkkiä ei ollut hommattu, eikä muutakaan järjestelyjä, tämmönen hankinta tuli niin äkkiä. Marsut asustelivat pahvilaatikossa yön yli. Seuraavana päivänä saimme kaikille uuden, suht. tilavan häkin, ja laitoin kaikki kolme marsua sille. Benjamin oli uusista tulokkaista ja uudesta häkistä aivan innoissaan. Se päivä oli yks onnellisimmista päivistä.